​3D-printer fra blandt andet Prodways og Uniontech

​Skal du bruge en ny 3D-printer? Hos Teccluster A/S forhandler vi 3D-printere fra markedets største, bedste og mest innovative producenter såsom prodway, uniontech og BMF. Derudover tilbyder vi service og reparation. Vi leverer printere til virksomheder i hele Danmark, Norden, Baltikum og Polen.

Bredt sortiment fra små til store byggestørrelser

Vi har et bredt sortiment af printere, der inkluderer alt fra små til store byggestørrelser, og vi forhandler over 50 forskellige 3D-print materialer fra blandt andet DSM. Dermed kan vi tilbyde printere, der 3D printer alt fra det mest sofistikerede plast til metal, voks, plastik.

​

Prodways har udviklet og leveret det største og bredeste udbud af teknologier siden 1986, og med 400 patenter sætter de løbende nye standarder inden for 3D-print. Prodways består af en række ledere og grundlæggere, som har en stor ekspertise inden for forskellige teknologier. En af disse personer er André-Luc Allianic, som er verdenskendt for sin lange række af innovative løsninger.​

​

HVAD ER 3D PRINT?​

3D print er en additiv produktionsmetode, hvor du kan printe en 3D model via en særlig lag-på-lag-metode. I dag er der stort set ingen grænser størrelse og materiale. Det mest brugte materiale er plastik, men det er også muligt at printe i bl.a. gips, metal eller endda fødevarer som chokolade og kagedej.

Der er flere mĂĄder at 3D printe modellen pĂĄ. Nogle teknologier bruger lasere, andre smelter overflydende materiale væk. Derudover er det ogsĂĄ muligt at printe i farver. 

​

Innovativt eksempel på 3D Print​

Her kan du se et innovativt eksempel på, hvordan 3D Print er brugt til at skabe proteser til hunden Derby, som er født uden forpoter.​
​
​Som forhandler af 3D printere fra markedets største producent, Uniontech og Prodways, kan vi tilbyde mange af disse

HVAD KOSTER EN 3D-PRINTER?

Vores priser for en 3D-printer afhænger af mærke, model og størrelse. Vi tilbyder gerne hjælp og vejledning, så du vælger den rette model, som passer bedst til din produktion.​

​

​​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at fĂĄ flere oplysninger om vores printere og andet udstyr. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

​

Du kan ringe pĂĄ telefon 76 93 90 90 for at fĂĄ en snak, eller du kan skrive til e-mail info@teccluster.com.

​Uniontech blev etableret i 2000 og fokuserede i starten på det kinesiske marked, hvor de i dag er nr. 1 målt på markedsandel. Uniontech startede på det europæiske marked i 2017 og vi har arbejdet sammen med dem siden.

​

HVORDAN VIRKER EN 3D-PRINTER?

3D-print er en produktionsmetode, som printer modeller ved hjælp af en særlig lag på lag-metode. Der er stort set ingen grænser for størrelse og materiale. Plastik er det mest anvendte materiale, men det er også muligt at printe en model i for eksempel gips, metal eller endda fødevarer.

Kontakt

Per Lynnerup

​Technical & Managing Director

T: +45 76 93 90 90​

M: +45 20 96 39 39

E-mail: per.lynnerup@teccluster.com

​

Samarbejdspartnere​