​3D-printere fra Teccluster, BMf, Prodways og Uniontech

​Skal du bruge en ny 3D-printer? Hos Teccluster A/S forhandler vi 3D-printere fra markedets største, bedste og mest innovative producenter såsom Prodways, UnionTech og BMF. Derudover tilbyder vi service og reparation. Vi leverer 3D-printere til virksomheder i hele Danmark, Norden, Baltikum og Polen.

BREDT SORTIMENT FRA STORE TIL SMÅ BYGGESTØRRELSER

Vi har et bredt sortiment af printere, der inkluderer alt fra små til store byggestørrelser, og vi forhandler over 50 forskellige 3D print materialer fra blandt andet Covestro og BASF. Dermed kan vi tilbyde 3D printere, der printer alt fra det mest sofistikerede plast til metal, voks, plastik.

I vores sortiment af 3D printere indgår en række forskellige, velanerkendte fabrikater, herunder Boston Micro Fabrication, Uniontech og Prodways. Tillige tilbyder vi vores egen serie af 3D printere, navnlig TECCAM-serien, og står klar til at give dig et godt tilbud på disse.

Prodways har udviklet og leveret det største og bredeste udbud af teknologier siden 1986, og med 400 patenter sætter de løbende nye standarder inden for 3D print. Prodways består af en række ledere og grundlæggere, som har en stor ekspertise inden for forskellige teknologier. En af disse personer er André-Luc Allianic, som er verdenskendt for sin lange række af innovative løsninger.​

Uniontech blev etableret i 2000 og fokuserede i starten på det kinesiske marked, hvor de i dag er nr. 1 målt på markedsandel. Uniontech startede på det europæiske marked i 2017 og vi har arbejdet sammen med dem siden.

Boston Micro Fabrication har specialiseret sig inden for Projection Micro Stereolithography (PµSL),herunder print af mikroskopiske emner, og deres 3D printere er kendetegnede ved at brilliere inden for nøjagtighed, præcision og opløsning. Eksempler på hvor disse mikroskopiske emner bliver anvendt inkluderer blandt andet medico- og elektronikindustrien.

Hos Teccluster har vi i snart 20 år haft erfaring med 3D print, og i 2022 lancerede vi vores egen serie af stereolitografiske 3D printere, TECCAM-serien. Vores ambition med TECCAM-printerne er at sætte en ny standard for 3D print ved at tilbyde en printer, der bl.a. er karakteriseret ved at have et særligt minimalt footprint, samt at inkludere et åbent design, hvori det er muligt at anvende alle inputmaterialer, der findes på markedet. Dette giver brugere stor fleksibilitet i forhold til hvilket og hvordan et emne skal produceres.​

HVAD KOSTER EN 3D-PRINTER?

Vores priser for en 3D-printer afhænger af mærke, model og størrelse. Vi tilbyder gerne hjælp og vejledning, så du vælger den rette model, som passer bedst til din produktion.​

​​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om vores printere og andet udstyr. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 76 93 90 90 for at få en snak, eller du kan skrive til e-mail info@teccluster.com.

Kontakt

Per Lynnerup

​Technical & Managing Director

T: +45 76 93 90 90​

M: +45 20 96 39 39

E-mail: per.lynnerup@teccluster.com

Samarbejdspartnere