Nyheder​

​​NEW OPEN SLA TECHNOLOGY WITH VARIABLE SPOT SIZE

May 2022

Hosai Niazi​

​​After working with the 3D printing technology for several years and thereby gaining experience on the subject and the market, TECCLUSTER has decided to introduce their own brand of 3D printers – “TECCAM”.

Specifically designed and developed by Danish engineers in different models and sizes. The printers are designed after the tradition of Danish design including high quality, functionality, and with a uniquely small footprint.

TECCAM printers are open for all materials making TECCAM printers innovative and cost effective with high scanning speed, extreme precision, and stable fundaments.

Certified by TÜV.

TECCAM printers are best value in the market with modern technology and innovative design.

About US

In recent years 3D printers have become the technology that all companies would like to explore and invest in.

TECCLUSTER has been working with this technology from the early days and has a great amount of experience on the subject.

When it comes to 3D printers TECCLUSTER should not be excluded.

TECCLUSTER is one of Scandinavia’s leading suppliers of 3D technology, providing 3D printers, scanners, software, and materials.

TECCLUSTER was founded in 2003. Ever since, TECCLUSTER has been awarded several times. Amongst these awards are:

  • Company of the Year
  • EY Special Award Nominee, IT-Forum
  • 5-time Gazelle award winner​

3D News​

​​3D NEWS: ET HAV AF MATERIALEMULIGHEDER

​Brug for emner i gummi? I samarbejde med 3D Systems tilbyder vi en 3D Printer, hvor du helt selv vælger dine materialeegenskaber. ProJet 5500X har de hurtigste byggehastigheder med varierende grader af fleksibilitet, materialegennemsigtighed og farver. Du får hundrevis af specifikationer i et enkelt print. derfor er den perfekt til en bred vifte af emner og brancher - lige fra gummiemner, 2K, flerkombinationsemner eller hårde plastemner i ABS-kvalitet.

Til vores ProJet 1200 3D printere tilbyder vi også transparent, gråt og grønt plastmateriale til funktions- og designmodeller. Skal du printe emner til brug ved støbning af fx smykker og dental, kan vi desuden anbefale vores særlige voksholdige materiale. Derudover kan du få materialer i guld og sølvfarve, så du kan få et indtryk af dit design, inden du støber.

3D NEWS: VERDENS STØRSTE METAL 3D PRINTER

​​​3D Systems har lanceret verdens største 3D Printer til metal. Den hedder ProX™400 og kan bygge i rustfrit stål, værktøjsstål, titanium og krom cobolt.

ProX™400 giver fabrikanter til fx Aerospace-, Automotive-, pumpeindustrien og medicinske implantater mulighed for at 3D printe metaldele i høj kvalitet - hurtigere og mere økonomisk end traditionelle processer tillader. Med en byggevolumen på hele 500 x 500 x 500 mm. kan du producere præcise metalemner i 'Big Scale' helt uden værktøjer.

Udover ProX™400 fører vi også 3D Printere til metalproduktion i mindre volumener. Find vores sortiment på hjemmesiden under 3D Printere.

3D NEWS: 3D PRINT BRUGES TIL REKONSTRUKTION AF ANSIGT

​​Blessing Makwera kom som 9-årig ud for en brutal ulykke, da en landmine sprang i hans ansigt og forårsagede stor skade på over- og undekæbe, læbe, tunge og tænder.

Ved hjælp af 3D teknologi er det nu lykkes at rekonstruere skelet og væv.

Læs mere her.

TECCLUSTER expands the material range of 3D printers

​​TECCLUSTER A/S (sept, 15.2021) - After Adding BMF´s microArch 3D printers to their product range in Denmark, Kolding. Once again TECCLUSTER incorporation with BMF, the pioneer in Microscale 3D printing systems, today announces their two new Ceramic Materials, suitable for the microArch S240 and S230.

Læs mere her.

Teccluster news

BOSTON MICRO FABRICATION ANNOUNCES PARTNERSHIP WITH TECCLUSTER A/S

BOSTON (May 19, 2020) - Boston Micro Fabrication (BMF), the pioneer in microscale 3D printing systems today announced their partnership with TECCLUSTER A/S, a Scandinavian supplier of 3D technology from leading market manufacturers located in Kolding, Denmark. TECCLUSTER have added BMF’s microArchä S140 to their 3D printing center in Kolding, which includes more than 2,000 km² of advanced machinery, including 5-axis milling machines and 3D technologies. TECCLUSTER will distribute BMF’s line of micro-precision 3D printers to customers throughout Scandinavia who are looking for an ultra-high resolution, accuracy and precision micro 3D printing solution as well as provide local application engineering and technical support.

Læs mere her

​LEVERANDØR AF MEKANISKE DELE TIL MARS RUMSONDE

​​Ved brug af High Precision Machining har Teccluster udviklet og leveret vigtige kernedele til videnskablige formål. I denne omgang i form af en særlig Rumsonde med destination til Mars. Formålet med Rumsonden har været at afdække planetens ressourcer og på den måde bringe os et skridt videre i videnskabens historie.

Opbygningen af delen til Sonden fandt sted i 2008. Tecclusters rolle var at udvikle særlige mekaniske dele med højpræcisionsdetaljer, der skulle bruges til optisk styring af Sonden.

Læs mere her.

​BAG NY REVOLUTIONERENDE 3D SÅRSCANNER

​I samarbejde med Odense Universitetshospital har Teccluster udviklet en unik 3D Sårscanner, der vil revolutionere fremtidig sårbehandling inden for kroniske og diabetiske sår.

​3D Scanningsenhedens funktion er, at effektivisere behandlingen af patienter. På den måde slipper patienterne for måneder eller endda år med gener, mens de venter på den rette behandling af såret. Samtidig er scanneren vurderet til at kunne spare sygehusvæsnet for milliarder af kroner.

Læs mere her.

​​NOMINERET TIL EY-SPECIALPRIS

​​Otte særligt udvalgte virksomheder dystede i kampen om EY-specialprisen til it-forums Årskonference. Prisen uddeles årligt og sponsoreres af Revisionshuset EY.

EY-Prisen uddeles til virksomheder, der er udvalgt på baggrund af et potentiale til at vokse sin forretning kraftigt ved hjælp af IT, eller pga. de har udviklet en løsning baseret på IT, som har stort udbredelsespotentiale.

Teccluster nomineret på baggrund af ny 3D Sårscanner

I 2015 var Teccluster repræsenteret på scenen, da de udvalgte virksomheder fik ét minut til at præsentere sig og sin løsning. I den anledning fortalte Teccluster om sin 3D sårscanner, som også var blandt årsagerne til nomineringen. Herefter sendte en live-afstemning 3 kandidater videre til finalen. Igen var Teccluster repræsenteret, men blev dog slået på målstregen af virksomheden Brainreader.

Målet med EY-Specialprisen er at sætte fokus på de mange kompetencer og spændende virksomheder, der findes i hele det midt- og sydjyske område - og derved inspirere andre til også at fokusere på IT som en drivkraft i udviklingen af deres forretning.

Prisuddelingen fandt sted d. 30. september, 2015.

​AKTIV I UDVIKLING AF VERDENS STØRSTE PASSAGERFLY

​Teccluster indtog en nøglerolle ved udviklingen af verdens største passagerfly, Airbus 380. Tre af flyets døre og en avanceret konstruktion i form af en overdækning på flyets Cockpit, er udviklet og leveret under vores vinger.

​Airbus 380 begyndte sin opførelse i 2005, og Teccluster blev udvalgt til at levere mekaniske konstruktioner til flyet. Ved brug af bl.a. Additive Manufacturing, herunder SLS-teknologi, udviklede vi avancerede prototyper og konstruktionsdele til flyet, der reducerede både tid og omkostninger.

Læs mere her.​

KÅRET SOM ÅRETS VIRKSOMHED​

​​Det blev Teccluster, der løb med prisen som ’Årets Virksomhed’ på Business Koldings Awardshow. Prisen uddeles årligt til en organisation i Kolding Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats for - eller i - erhvervslivet, eller udfoldet et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte, og denne gang blev det altså Teccluster, der kunne tage titlen med hjem.

Med ord som: ”Ekstremt innovative” og ”Øger produktiviteten i andre virksomheder” på diplomet, kan Teccluster derfor velfortjent kalde sig ’Årets Virksomhed 2014’ og hænge endnu et diplom på væggen.

Awardshowet fandt sted torsdag d. 26. februar, 2015.

​'THE BASIC CERTIFICATE' - SUPPLY CHAIN INNOVATION

​​Tecclusters Direktør, Per Lynnerup, præsenterede d. 25. september 2015, sit bud på 'the basic certificate' på seminar om Supply Chain Innovation.

I samarbejde med Børsen og Business Kolding havde Syddansk Universitet i Kolding tilrettelagt et program, der havde fokus på, hvordan virksomheder kan optimere forhold for at få bedre performance.

Om seminaret:

​Det er i forsyningskæden, at man finder den største kilde til konkurrencekraft. Her skaber man innovation med udgangspunkt i begreberne forretningsprocesser, teknologi og netværksstruktur. Kort fortalt blev de 114 erhvervsfolk introduceret for, hvad Supply Chain Innovation kan være.

CEO, Per Lynnerup, præsenterede i den forbindelse vigtigheden af, at udviklingen ikke må gå så hurtigt, at produkternes stamdata helt forsvinder:

- Det er vigtigt, at et hvilket som helst produkt er beskrevet i konkrete detaljer. Samtidig er det vigtigt, at der i virksomhederne er klare retningslinjer for, hvem der har ansvaret for at opdatere produkternes stamdata. Det er udviklingsafdelingen, der føder barnet, og derfor er det også dem, der ved, hvad størrelse barnet skal bruges i sko. På samme måde er4 det derfor også dem, der skal sørge for at skostørrelsen indgår i barnets stamdata.

Læs mere om seminaret her.

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

​LÆRLINGE VISER DERES SKILLS

​​Til weekendens DM i Skills, var Teccluster på pletten. Her fortalte vores lærlinge med stolthed og viste, hvad man som værktøjsmager hos Teccluser A/S fremstiller.

De fortalte og viste bl.a. om en lampe de havde fremstillet. For som værktøjsmager arbejder man med en bred portefølje af opgaver og projekter.

I videoen fortæller de to af vores lærlinge omkring nogle af de projekter, de har været med til.

Samarbejdspartnere