​Nomineret til EY-Specialpris

​Otte særligt udvalgte virksomheder dystede i kampen om EY-specialprisen til it-forums Årskonference. Prisen uddeles årligt og sponsoreres af Revisionshuset EY.

EY-Prisen uddeles til virksomheder, der er udvalgt på baggrund af et potentiale til at vokse sin forretning kraftigt ved hjælp af IT, eller pga. de har udviklet en løsning baseret på IT, som har stort udbredelsespotentiale.

Teccluster nomineret på baggrund af ny 3D Sårscanner

I 2015 var Teccluster repræsenteret på scenen, da de udvalgte virksomheder fik ét minut til at præsentere sig og sin løsning. I den anledning fortalte Teccluster om sin 3D sårscanner, som også var blandt årsagerne til nomineringen. Herefter sendte en live-afstemning 3 kandidater videre til finalen. Igen var Teccluster repræsenteret, men blev dog slået på målstregen af virksomheden Brainreader.

Målet med EY-Specialprisen er at sætte fokus på de mange kompetencer og spændende virksomheder, der findes i hele det midt- og sydjyske område - og derved inspirere andre til også at fokusere på IT som en drivkraft i udviklingen af deres forretning.

Prisuddelingen fandt sted d. 30. september, 2015 

Samarbejdspartnere