​'The Basic Certificate' - Supply Chain Innovation

​Tecclusters Direktør, Per Lynnerup, præsenterede d. 25. september 2015, sit bud på 'the basic certificate' på seminar om Supply Chain Innovation.

I samarbejde med Børsen og Business Kolding havde Syddansk Universitet i Kolding tilrettelagt et program, der havde fokus på, hvordan virksomheder kan optimere forhold for at få bedre performance.

Om seminaret:

​Det er i forsyningskæden, at man finder den største kilde til konkurrencekraft. Her skaber man innovation med udgangspunkt i begreberne forretningsprocesser, teknologi og netværksstruktur. Kort fortalt blev de 114 erhvervsfolk introduceret for, hvad Supply Chain Innovation kan være.

CEO, Per Lynnerup, præsenterede i den forbindelse vigtigheden af, at udviklingen ikke må gå så hurtigt, at produkternes stamdata helt forsvinder:

- Det er vigtigt, at et hvilket som helst produkt er beskrevet i konkrete detaljer. Samtidig er det vigtigt, at der i virksomhederne er klare retningslinjer for, hvem der har ansvaret for at opdatere produkternes stamdata. Det er udviklingsafdelingen, der føder barnet, og derfor er det også dem, der ved, hvad størrelse barnet skal bruges i sko. På samme måde er4 det derfor også dem, der skal sørge for at skostørrelsen indgår i barnets stamdata.

Læs mere om seminaret her.

Samarbejdspartnere