Om os​

​Teccluster A/S er grundlagt i 2003 og er forhandler af 3D-teknologi fra markedets største producenter til det skandinaviske marked. Vi sælger alt inden for 3D-udstyr - lige fra 3D Printere, SLA printer, scannere og 3D Software til diverse materialer til maskinerne.

I dag råder vi over 2000 km² moderne bygninger med en avanceret maskinpark, inklusiv 5-axis milling machines og 3D teknologi, der ligger i Kolding.

Årets virksomhed 2014 og EY Nomineret 2015

Samtidig er vi leverandør af skræddersyede ingeniørløsninger og udfører stort set alle opgaver - lige fra Rapid Prototyping, High Precision Machining, Reverse Engineering og udvikling og design af skalamodeller og produktionsværktøj.

​Vi har deltaget i flere spændende og store projekter - bl.a. som leverandør af dele til en rumsonde og som udvikler af en revolutionerende 3D sårscanner. Disse mange erfaringer er blevet belønnet adskillige gange i tidens løb, bl.a. som Årets virksomhed 2014 og som nomineret til IT-forums EY Specialpris.

 

​Vores mange erfaringer og år inden for 3D-teknologi gør, at vi hurtigt er i stand til at udvælge den helt rette teknologi, der dækker netop dine eller virksomhedens behov. Kontakt os for nærmere information.

Samarbejdspartnere